Ja, det kan man ju fråga sig...

Förra veckan var det stålande solsken o ganska många plusgrader. Jag satt ute vid husväggen o lapade sol hela förra lördagen. Snön var nästan borta o livet var underbart!!

Men nu!! Nu har det kommit över en decimeter snö igen!! Vill ju ha vår!!!

Jag o Theo trotsade snön o gav oss upp i skogen i förmiddas. Theo rusade runt som en lycklig tok o liknade mest ett hoppande rådjur. Jag däremot pulsade fram i den djupa snön o svor för mig själv... Inte nog med att det var massvis av snö i skogen, det var till råga på allt rena isgatan under snön så man höll ju nästan på att dö flera gånger om!

Theo i full fart!! (Vintern 2006)


Nu ska jag slita mig från datorn o göra nån nytta! Tvätten o dammsugaren väntar på mig!

Själv väntar jag på våren...


Imorn gifter sig min gumma med sin älskade Pelle!! Såå glada för deras skull! Vägen dit har dock varit kantad av en hel del elände, inte minst den senaste veckan... inget jag tänker gå in på här dock...

Pressade i solariet idag för o försöka få NÅN bränna iaf. Vet inte om jag lyckades så bra, men kan ju knappast va värre än innan iaf...Måste smita tidigare från jobbet imorn för o hinna göra mig iordning, festen börjar kl 19:00.

***********************************************'

Har precis pratat med Helena. Hon satt o förberedde ett tal för de blivande två. Hmm, undrar om man skulle göra detsamma..??

Näää, jag struntar nog i det... Gillar verkligen inte o prata inför stora folksamlingar...



 
Klänningen som jag ska ha på bröllopet imorn



Nää, nu ska jag hoppa in i duschen!
Häpåer!





Var ett tag sen jag skrev här, men har haft fullt upp så jag har inte hunnit med...

Här kommer dock en kort resumé;

Möhippan var lyckad trots dålig uppslutning. Vi kidnappade Edita och drog iväg till Karlskoga och Bodaborg. Sjuukt kul!! Pratade på att dra med killarna nån gång o tävla imot dem, vore riktigt skoj!
Efter Bodaborg drog vi tillbax till Karlstad och gjorde oss iordning för kvällen. Edita fick äran att bli utspökad av mig och Helena!
Kvällen till ära fick Edita bära en rosa kreation med röda strumpur och rosa grisöron. Till denna underbara skapelse bar hon gröna smycken. Urtjusig (?!) drog vi med henne ner på stan där hon fick utföra några uppdrag. Sen hamnade vi både på Ankan och BMB tills vi slutligen mötte upp svensexegänget på Pitchers. Helt klart en lyckad kväll o Edita var nöjd! Det är det viktigaste...

Idag kom vi hem från Härjedalen där vi har varit sen i fredags tillsammans med Daniel o Radhika. Med klarblå himmel o strålande solsken har vi susat ner för backarna i Funäsdalen. Det var över ett år sen jag åkte slalom sist, men det gick faktiskt förvånansvärt bra måste jag säga. Ramlade bara två gånger och det var nog för att jag fick lite hybris. ;)
Nu pratar vi på att åka upp till sommarn och fjällvandra. Då kan ju faktiskt Theo följa med oxå. Vore skoj!

Just ja, i veckan som var fick vi reda på att Tom kommer bli varslad från jobbet. Det var tydligen nån uppköpare som hade brutit ett avtal vilket leder till att de inte har någon att tillverka grejjer till så det blir arbetsbrist. Så har vi riktig otur så är Tom arbetslös from midsommar... Inte kul, fast samtidigt blir det ett bra tillfälle för honom att faktiskt söka annat. Han har ju pratat på det hur länge som helst, men aldrig riktigt fått tummen ur... Ska väl erkänna att jag inte direkt är jätteledsen för detta, avskyr att han jobbar natt. Men det är klart, inget vidare om han ska bli arbetslös heller. Lite av en pest eller kolera situation...

Högg till i ryggen när jag skulle gå från jobbet idag. Var meningen att jag skulle ta hand om Charmis idag, men var tvungen o ringa till Karin o avstyra det. Vågar banne mig inte rida när det känns så i ryggen. Förhoppningsvis kan jag snosa på Charmis imorn ist...

Nu snart är garderoberna i sovrummet färdiga oxå! Jag lyckades övertala Tom att skruva en hel del idag! ;) Så nu är det bara mittendelen kvar, o det blir SÅÅÅ snyggt!!!

Nää, nu tror jag att jag ska gå o mysa lite med vovven innan jag kryper ner i bingen.


Shit!! En av mina bästaste tjejer ska gifta sig snart så är i full färd med att planera möhippa!
Inte det lättaste vill jag lova... Tror dock att vi har kommit fram till en rolig dag/kväll för gumman, men nu till nästa problem;
Det verkar inte komma nått folk!!!

Gumman känner ju HUR många som helst o är älskad av alla, men verkar som alla har andra planer. Vi har inte fått klartecken från nån än!! Aningens dålig stil måste jag säga... Vi har iofs satt sista svarsdag på onsdag, men ändå... Hoppas verkligen för E´s skull att det dyker upp lite folk, hon kommer bli jättebesviken annars...

I värsta fall får hon nöja sig med mig o Helena, vilket hon säkert gör. Men som sagt, hon kommer bli grymt besviken på resterande tjejer som inte dyker upp. I don´t blaime her!! Skulle jag oxå bli.

Jaja, återstår två dagar innan sista svarsdag, så kom igen nu tjejer!!! Ställ upp för E´s skull!!!