Är relativt nyss hemkommen från ännu ett zumbapass. Inget pass är det andra likt, bort sett från en sak;
Det är sjukt kul!!! Fullt ös hela tiden! Visst gör man bort sig ibland o har svårt för att hänga med i svängarna, men vad gör det??

Om nån är sugen på att hänga med så är det bara att hojta! Varje söndag klockan 19:00 så står zu,ba på schemat för mig! =)

Nu blir det en dusch, sen ska jag kolla på Solsidan.


 

 

Känner mig precis så som *katten ser ut just nu...

 

 

*bild lånad från jesper.nu

 

 

 


Jisses! Det går banne mig knappt att gå utanför huset! Is, is, is...så längt ögat når. Nästan så man skulle kunna sätta på sig skridskorna på trappen o sen låta hundarna dra en!

Jag MÅSTE verkligen införskaffa mig ett par broddar, det här går ju inte annars...





Idag blev det, precis som planerat, en tur ut i naturen för att grilla korv. (Kort kommer så snart jag har fått dom från herr&fru Bhasin!)
Vi (jag&Tom, Theo&Diablo, herr&fru Bhasin, Draco och Rebeckah) åkte ut till Segerstads skärgård. Solen sken o det var alldeles lagomt kallt, eller ja, kanske lite för varmt tillochmed! ;)

Ingen hade gått där före oss, så det var en hel del snö på vissa ställen. Väl framme vid grillplatsen fick Theo och Draco springa lösa. Dröjde inte länge förren vi märkte att Theo blödde! Han hade lyckats skada ena sporren!

Vid närmare undersökning såg jag att klon hade delats mitt itu. Theo hade inte sagt ett pip! Det var inte mycket annat än att ringa till Solstadens Smådjursklinik och höra om de hade någon tid för oss idag. De ville ha in oss omedelbums, så vi slängde i oss våra korvar o sen var det bara att traska iväg till bilen igen...

Väl inne hos veterinären blev Theo sövd, och vi fick lämna honom i undersökningsrummet i drygt 30 minuter. Under tiden gick vi en kort promenix med Diablo, sen satt vi i väntrummet o rullade tummarna. Diablo skötte sig över förväntan, med tanke på alla hundar som var där inne. Jag passade på att träna lite trix, och det fick honom att slappna av så pass att han struntade i de andra! =) Duktig Skrot!

Theo skötte sig exemplariskt, som alltid! Mammas hjärtegull! När han hade fått uppvakningssprutan tog det inte lång tid förrens svansen började slå mot golvet. Klokapseln är borttagen, och tassen är ordentligt bandagerad. Theo måste ha tratt på sig i några dagar tills pulpan har läkt ihop. Nu ligger han helt utslagen i bädden...

En olycka kommer sällan ensam, brukar man ju säga. Först min uvi, sen detta...vad kommer härnäst?? Får hoppas att det räcker med detta. Det ekar tomt i plånboken just nu...



Efter att ha försökt dricka bort det onda (med tranbärsjuice och saft...) utan resultat, så ringde jag vårdcentralen igår och bad om hjälp. Jag fick komma in på en gång, och precis som jag trodde så hade jag urinvägsinfektion.
Fick antibiotika och äntligen börjar det ge med sig...

Idag har vi städat bort julen här hemma, det enda som är kvar är de röda gardinerna i köket och en röd duk på matsalsbordet. Vill ha nya gardiner, så de röda får kanske hänga kvar tills jag har inhandlat nytt!?

Annars så händer inte mycket just nu. Snön vräker ner, har säkert kommit 3 decimeter på två dagar, om inte mer?! Hundarna är understimulerade, dels pga snömängden som gör att man inte vill gå utanför dörren och dels pga min UVI. Men som sagt, nu är jag på bättringsvägen så då är det bara att ta sig an hundarna igen! =)

Imorn ska vi förhoppningsvis träffa herr&fru Bhasin med Draco. Har vi riktigt tur kanske det till och med grillas en o annan korv! =)

Nää, nu ska jag piffa till mig lite! Ska på bio med hjärtat!





Klockan är 05:00 och jag har luggit vaken i en timme nu... Tror jag har fått urinvägsinfektion!! =(

Sitter o försöker härda ut, vårdcentralen kommer nämligen vilja ha ett kissprov som är några timmar gammalt... Hitills har jag lyckats hålla emot i 1½ timme... Men snart går det inte mer!!!

Hoppas att jag får en tid snabbt och att jag faktiskt får nån form av antibiotika oxå. Vill bli av med detta NU!!!