Nu, äntligen, har jag fått tummen ur o fixa till rabatten på framsidan. Jag hade en bild av hur det skulle se ut i huvudet, o det blev precis så som jag ville ha det! Är så jäkla nöjd!!


Idag gjorde jag första dagen på nya jobbet. Eller ja, nytt o nytt... Jag är fortfarande anställd av Karlstads kommun o miljöförvaltningen, och jag tillhör fortfarande tillsynsavdelningen o har samma chef som förut. Men rummet är nytt o framförallt arbetsuppgifterna! Fast jag vet ju iofs inte riktigt vad jag ska göra än...

Låter det snurrigt o förvirrat? Ja, lite så känns det faktiskt.

Men! Jag tror att det kommer bli kalasbra! Mina "nya" närmaste kollegor är toppen! Man kan skoja o driva med varandra o det är väldigt högt i tak. Precis som jag vill ha det!


Helgen har varit alldeles underbar! Strålande väder o mysig tid med familjen!

Lördagen spenderade vi i Molkom tillsammans med ma&pa. Tom hjälpte pappa att klippa gräset, jag o mamma mådde mest gött! ;-)

Vi hann även med ett par dopp i poolen, till och med Diablo badade. Han hoppade från kanten som om han aldrig gjort annat. Däremot hade han problem med att ta sig upp, så då fick vi hjälpa honom. Theo vågade inte hoppa i utan han stod mest o skällde på kanten...

Idag har vi mest varit hemma o grejat med rabatten på framsidan. Nu är det inte mycket kvar innan den är färdig, bara "stenfyllningen" som saknas.

Jag o Diablo har även passat på att ta en tur in till Forshaga. Under turen hann vi med både bad, lydnadsträning o balansträning, och såklart hundmöten! Diablo skötte sig utmärkt hela tiden! :-)

Vid ett tillfälle kunde jag inte göra annat än att skratta åt honom. Vi gick förbi några killar som Diablo tyckte var väldigt intressanta. Så intressanta att istället för att titta vart han gick, så tittade han på killarna. Detta resulterade i att han gick rätt in i en lyktstolpe!! Haha!! Han såg rätt snopen ut då måste jag säga! :-)


Ligger i sängen o lyssnar på grannens hund. Han står bunden på trappen o har nog stått där ett tag. Minst en timme, det är så länge jag har vart hemma. Han skäller o ylar om vart annat, stackarn vill ju in!

Grannen däremot, hon är ju såklart inte hemma. Hon är väl ute o roar sig o skiter som vanligt i hur hennes hundar har det!! Blir så jävla trött på henne! Ska man ha hundar, eller djur över huvud taget, så ska man fan ta hand om dem oxå!!