Denna helg har varit riktigt lugn o skön. Igår (lördag) ringde syrran o väckte mig o undrade om jag ville hänga med till stallet o gå med hundarna. Eftersom jag var själv hemma med dogzen tyckte jag det lät som en bra idé. Snön vräkte verkligen ned, men vi fick en mysig tur i skogen iaf. Väl hemma var det bara att ta tag i snöskottningen...

Idag åkte jag ut till "mitt" stall för o ta en tur med Fylkir. Jag hade sån tur att Lotta o Katarina precis var på väg ut på en ridtur så jag hängde med dom. Himla kul o få ridsällskap o få lära sig nya ridvägar.

När jag kom hem var det dax för hundarna att få sitt. Det blev en tur uppe i skogen idag. Både jag o hundarna fick pulsa i snön, härligt! Hundarna fick springa lösa större delen av tiden o de njöt i fulla drag. Precis innan jag hade tänkt att koppla dom igen så får Theo för sig att ta en egen runda. Skithund! Diablo o jag fick stå o vänta på honom i några minuter... Efter det blev det koppel på direkt!

Jag o Tom har även passat på att göra julgodis. Snickers o kola fick det bli. O tro det eller ej, men det blev hur bra som helst!! Ska bli spännande o se om det räcker fram tills jul... ;-)


Fy satan va kallt det är!! Det gick så fort så man hade ju inte en chans att acklimatisera sig. PANG! sa det bara så var det -15 grader. Hua!!

Har alldeles nyss kommit in från en promenad med Diablo o Jessie&Ferri. Alltid lika trevligt o träffa dem. :-)
Det blev bara 5 km idag, va så jäkla kallt så baken frös till is. Den har bannemig inte tinat än!

Så här tycker Diablo om vädret...