Helgen började helt underbart med sovmorgon med Godis. Runt tio ringde Helena o fick upp mig ur sängen. Hon hade blivit dunderförkyld o kunde inte hänga med på den planerade tjejkvällen... Trist!! Men det är sånt som händer. Om två veckor gumman!! Då kommer du inte undan!! ;)

När klockan närmade sig elva ringde syrran o ville ha med mig på en tur med hundarna. De som känner mig vet att jag inte är sen på att tacka ja till sånna erbjudanden. =) Vi tog en långis i skogen i snöovädret, riktigt härligt trots vädret!
Hundarna har ännu inte fått springa lösa tillsammans, tror syrran är lite nervös över detta. Det är ju faktiskt en "kamphund" jag har! ;) Jag tror inte det kommer vara några problem den dagen vi släpper dem, men låter syrran få ta nästa steg. Vill inte tjata på henne...

Väl hemma färgade jag håret på syrran. Var tänkt att det skulle bli slingor, men det blev hela överhåret ist. ;) Helt ok resultat för o vara av mig!

Kvällen spenderades hos Ediita. Tjejkväll med sexparty stod på schemat! Hur trevligt o roligt som helst!! Det finns nog inget som bryter isen så bra som ett sexparty! Behövdes inte många minuter innan snacket var igång! ;) Helt underbart! Det var allt för länge sen som vi hade så kul ihop gummor!!

Edita hade även fixat med Singstar, så systrarna Jörgensen äntrade scenen precis som när vi var små! =) Det var inte många andra som fick chansen o sjunga när vi väl kommit igång! Runt halv tolv, tolv skjutsade Edita in oss till BMB, där vi dansade loss totalt!! Sjukt rolig kväll o alldeles för långt mellan gångerna.

Söndagen spenderades mestadels på soffan. Blev visst lite för mycket kvällen innan...
Jag hade dock lovat att ta hand om Charm runt lunch på söndagen, så det var bara att masa sig dit... Men måste säga att det var riktigt härligt att få en ridtur. Galopp i djupsnö...helt underbart!!

Mmm, en helt ok helg med andra ord. Skulle väl iofs inte ha gjort nått om man tagit det liiite lugnare med vinet på lördan så man hade kunnat va lite mer som folk på söndag. Men men, man lever bara en gång...

Till helgen blir det party igen, men denna gång 25-årskalas för Radhika o Rebecka. Obligatorisk utklädnad med sago/film tema. Jag behöver HJÄLP!!!

Jisses vad snö det har kommit!
Var nere på fältet med Theo nyss o pulsade i snön, sjukt jobbigt! Men hunden blev nöjd iaf! =)

Imorn blir det partaj hos E. Ser jag verkligen fram emot! Får träffa H igen efter hemskt långt tid ifrån varann. Varje gång man har planerat o träffas har det alltid kommit nått ivägen. Så imorn gumman, då jäklar får vi slå klackarna i taket o ta igen all missad tid!!
Kul oxå att båda systrarna ska med. Var riktigt länge sen man festade med dom oxå eftersom de har blivit vuxna o skaffat familj. ;)

Solade på jobbet idag för o få lite färg inför imorn. Men blev inte ett dugg brun, på tiden o byta rör kanske?

Nää, nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det mys med Godis!
Jaha, då ska man försöka sig på att blogga då... Har funderat på o börja ett bra tag, men aldrig riktigt tagit mig tid. Men nu så!

Måste dock säga att det var lättare sagt än gjort o hitta på nått bra namn. Alla som jag hade på lager var ju SÅKLART redan upptagna... Så det slutade med att jag helt enkelt tog en låttitel, vems får ni klura ut själva ;)

Vem är då jag?
Sandra heter jag, är inne på mitt 26 år o bor tillsammans med pojkvän o vovve i ett hus i Skived/Forshaga. Under dagarna jobbar jag som livsmedelsinspektör i Karlstads kommun, vilket jag trivs bra med. På fritiden promenerar jag en hel del med vovven, rider och umgås med nära o kära.

Blev inte så långt detta, men får räcka för idag =)