Det tog några timmar, men det var det värt!

Hjärtat är "sjuk" (närå, lite sjuk är han nog trots allt...) så jag fick göra det mesta själv. Men ibland är det lika så bra! Han har nämligen en tendens att slarva. ;)

Efter att hundklorna var klippta, blommorna vattnade, toaletterna skurade, möblemanget dammat, golvet dammsugits och ventilationsfiltren utbytta tog jag Diablo på en promenix. Under tiden fick hjärtat skura golvet. =)

Även denna gång var jag laddad till tusen för att träna hundmöten, men ICKE!! Inte en endaste hund mötte vi denna gång heller! Vet inte vad som hänt, man brukar ju möta minst två hundar per promenad i vanliga fall... Jaja, tränade gjorde vi iaf. Passade på att träna kontakt när vi möte folk och tog även hjälp av två hästar som stod o blängde på oss. Dom tyckte inte Diablo om. Men behövde bara påkalla uppmärksamheten en gång, så var hästarna som bortblåsta!

Nää, nu ska jag se om jag kan få Tom till att laga maten så jag kan stryka gardiner. Nyinköpta, gröna. Me like!


 



Theo väckte mig för drygt en timme sen, paniiiik!! Inte för mig, men för Theobus! Vet inte hur många varv han sprang runt mig innan jag var påklädd o klar att gå ut. Den korta promenaden runt kvarteret resulterade i två svarta påsar! Att han aldrig lär sig! INTE. ÄTA. HÄSTBAJS!!!

När Theo var färdigrastad fick Diablo oxå en sväng runt kvarteret. Märkligt det där egentligen, när man VILL möta hundar o känner sig taggad inför träningsuppgiften, då ser man inte en endaste hundj*kel! Men men, vi tränade lite fotgående, sitt-stanna och "godishögen" istället. Diablo fixade det galant, som vanligt! ;)

Lite typiskt att solen skiner från klarblå himmel just idag! MÅSTE verkligen städa!! Men en långis i solen ska jag nog lyckas lura med hjärtat på! =)



 



...det är mina vovvar just nu. Luktar ljuvligt gör dom oxå! =)




Nu har jag tröttnat på att halka runt när man är ute och går med hundarna!! Därför inhandlades det ett par broddar idag! =)

Var in på Apoteket först och kollade om dom hade några, och visst hade dom det. Det var broddar som bara sitter framme på foten, så jag kikade runt i några andra affärer innan jag bestämde mig. På Stadium hade dom broddar som satt under hela foten, kanon! Sen såg jag prislappen, 300 spänn!! Nja, såå desperat är jag inte...

Kollade på Team Sportia och Intersport oxå, men där var det slutsålt. Det fick helt enkelt bli dem som jag hittade först! Broddar från Apoteket för endast 65 pix!

Testade dem förut när vi var ute med dogzen och visst tusan känner man sig säkrare! Nu är det ju som sagt bara taggar framme på foten, så jag halkade ju till lite ibland ändå men inte alls som tidigare... Enligt bruksanvisningen (ja, det fanns en sån...) så behövde man troligtvis förändra sitt gångsätt o sätta ner hela foten på en gång. Blir nog en utmaning bara det tror jag...


Längtar till våren o sommarn när man slipper sånt här bekymmer...

Längtar...