Igår var det som sagt debut i ringen för både mig och Diablo. Kan väl sammanfatta det hela med att vi behöver träna mkt mkt mer!! ;)
I det stora tycker jag dock att det gick riktigt bra! Diablo skötte sig utmärkt utanför ringen, satt mest och tittade på allt folk o alla hundar. Folk runt omkring tyckte att han var otroligt lugn för att "bara" vara 4 månader, inte minst Karl-Petter. Han och hans tjej var nämligen oxå där och vi lyckades hamna grannar bredvid ringen... Inte varje dag man stöter på en B-kändis! ;) Tillbaks till Diablo; inne i ringen skötte han sig oxå jättebra, men han ville inte riktigt stå, och när han väl stod fint så varade det bara i några sekunder... Men som sagt, träna träna träna!! =)

Kritiken blev som följer;
"Välskuret huvud. Slarviga öron. Bra ögonfärg. Utmärkt benstomme. Bra ben och tassar. Snygg rygglinje. Normala vinklar fram o bak. Fria rörelser, parallella ben."

Han blev BIR m HP och BIG-3. Sen kan man ju tala tyst om att han var ensam i rasen och att det bara var tre i gruppen... ;)

Jag vet att man inte ska hänga upp sig allt för mkt på vad domaren säger, men jag begriper inte riktigt vad hon menar med "slarviga öron"?? Jag tycker att de ligger bra... Sen undrar jag vad hon menar med "parallella ben", är det bra eller dåligt?? Ja, det här med utställning är en djungel just nu, men vi ska nog snart lära oss... =)

Diablo 4 månader

 

Jag har ju förresten blivit moster igen! En liten Edvin föddes den 15 november kl 09:13. En helt bedårande liten parvel!! Stort grattis till syster Åsa med familj!! =)

 

Edvin, jag och den stolta storebrorsan Gustaf

 

Annars är allt bara bra med oss. Dagarna rullar på och snart är det jul! Diablo har avslutat valpkursen med bravur! Så till våren väntar allmänlydnadskurs för oss två. Ska bli riktigt kul! =)

 

Vädret däremot får nån gärna göra nånting åt!! Grått, grått o åter grått!! Så jäkla trist!! Förra helgen hade vi dock EN solig dag så då passade jag o Tom på att åka till grusgropen med hundarna. Det var riktigt uppskattat, både för hundarna och för oss! =) Här kommer lite bilder ifrån då.

 

 

 

Idag skulle jag o A ha en riktigt mysig tjejkväll. God mat, massa godis och såklart en hel del skvaller! Killarna hade planerat grabbhäng ikväll, så det passade utmärkt! =)

Jag åkte till A runt tre på eftermiddan. Innan vi drog igång med maten tog vi en snabbis med hundarna, skulle va skönt o slippa tänka på det de närmsta timmarna... Det var här vår mysiga tjejkväll fick ett abrubt slut...

A halkade och bröt handleden!!!

Det var bara o packa in hundarna och A i bilen och köra direkt till akuten. Stackars gumman! Jag sympatigrät med henne när doktorn försökte dra rätt handleden. Usch vad hemskt det måste ha vart!! Enligt doktorn såg det rätt illa ut, så operation väntar i veckan... Krya på dig gumman!

Till råga på allt så ringde syrran o sa att E hade klämt fingrarna i bildörren, så de var på väg in till akuten. Stackars lillkillen! Hoppas att det inte var något brutet...

Man skulle nästan kunna tro att det är fredag den 13:e idag... Så vad får vi "se fram emot" när den riktiga fredag den 13:e dyker upp..?


Hundarna är förkylda, så det blir inte många knop gjorda för dom. Visst får de ett ryck då och då och busar lite, men för det mesta ligger de mest och sover. Theo är väl den det märks mest på. Så fort man kommer ut så blir han jättesnorig och nyser. Så det blir inga långpromenader för han på ett par dagar nu. Bättre att han får vila upp sig o bli frisk stackarn!

Diablo har börjat på valpkurs! Första kurstillfället var i torsdags o han skötte sig utmärkt!! Han var till och med så duktig att vi fick visa för de andra hur det skulle gå till! Stolt matte! =) Dessvärre missade vi kurstillfälle nummer två, men på torsdag är det dax igen! Fast ärligt, hur smart är det att lägga kursen söndagen efter halloween?? Men men, tror faktiskt att vi har ett litet försprång, så det gör kanske inte så mycket att vi missade i söndags. ;)

Nu är Diablo anmäld till en inoff utställning också. Utställningen är i Arvika den 28 november, och ärligt talat börjar jag redan bli nervös!! Men nånstans ska man börja, så varför inte då?

Tänkte bjuda på några bilder, sen ska jag lägga mig i soffan o mysa med mina fina pojkar! =)


Diablo 3 månader

Diablo 3 månader


Mys i soffan


Snygging!


Fina killar!