Jag tävlar om en canvastavla i valfri storlek (upp till 150 x 100 cm värde ca 2200 kr) hos [En Bulle Ur Ugnen].

Har ju länge funderat på att framkalla korten på mig och Tom från när vi var i Sthlm på canvasduk, men inte riktigt fått tummen ur... Nu har jag ju dock chansen att vinna en ist!! Inte helt fel! ;)

Fick ett tråkigt besked i torsdags...Charmen finns inte mer...

Känns helt overkligt att jag aldrig mer kommer få se honom, aldrig mer få stryka hans hals, aldrig mer få snosa på hans lena mule...

Underbaraste Charm! Du var en häst utan dess like! En så stor personlighet har jag aldrig sett i en häst förr...
Visst blev man irriterad på dig ibland när du fjompade dig för en buss, eller för postlådan som vi gått förbi hundra gånger innan, men just den gången ville den hoppa på dig o äta upp dig! Men när allt kommer kring så var du ändå den häst som man kunde lita på till hundra procent! Du gjorde aldrig nått för o va dum, du hade bara svårt att behärska dig ibland...

Jag visste att du inte skulle leva för evigt, men att det skulle ta slut så snabbt var jag inte beredd på!

Jag är oerhört glad att jag ändå fick lära känna dig, två och ett halvt år fick vi ihop älskade Charmis!

Jag saknar dig redan!

Du var hos mig
Du hälsade på mig inatt
Vi var tillsammans igen
Vi flög i galopp
När jag vaknade
blev jag så besviken
Du finns ju inte mer...

 


Det märks att man börjar komma upp i åldern när vännerna runt omkring en börjar gifta sig...
I sommar ska vi inte bara på ett bröllop, utan på TVÅ. =)

Den senaste inbjudningen fick vi idag, och det var minst sagt oväntat!! Trodde faktiskt inte att vi skulle bli bjudna eftersom vi inte umgås så mkt med detta par. Så både jag o Tom blev riktigt förvånade och (självklart) glada när vi hittade inbjudan i postlådan.





Är traditionen med påskkärringar på väg att försvinna??

När en annan var liten så gick alla barn påskkärring. Jag och mina kompisar kunde vara ute i timmar och knacka dörr. Allt för att få så mycket godis som möjligt. Oftast fick man ihop så mycket godis att det räckte i flera veckor! =)

Med tanke på detta köper jag alltid på mig massvis med godis inför påsk. Vore så förargligt om godiset inte skulle räcka till alla söta påskgummor och -gubbar. Tyvärr verkar det som att den traditionen är påväg att försvinna. Vi har bara haft två besök här idag, varav det ena var från min systers småkillar, och det andra var från Hilda och Oskar (barnen till Charms ägare). That´s it!!

Hörde på radion att Halloween håller på att ta över påsktraditionen. Så istället får att gå påskkärring på påsk, så klär man ut sig till monster på halloween istället och skriker "Bus eller godis". Kalla mig gammaldags, men jag tycker det känns trist...








Tom har vart hemma hela veckan med feber och halsont. Dessvärre lyckades han även smitta mig, så i torsdags fick jag lov att gå hem tidigare från jobbet... Kröp ner i sängen så fort jag kom hem, och där blev jag liggandes. Var helt däckad i feber hela torsdagen och halva fredagen. Inte alls kul o va sjuk när man äntligen har långledigt... Idag har jag ingen feber iaf, men istället så har jag sjukt ont i halsen... =(

Jag och hjärtat hade tänkt att bara ta det lugnt under påsk. Äta gott och njuta av det underbara vädret tillsammans med hundarna. Men tji fick vi! Man är ju inte ett dugg sugen på mat när man är sjuk, och njuta av vädret kan man ju glömma... Så jäkla trist!!!

Tur för hundarna att vi har en trädgård som de kan vara ute i. Diablo bor nästan ute på gårn för tillfället, kommer bara in en snabbis för att se vad vi håller på med sen rusar han ut igen lika snabbt! =)