Japp, det är just precis vad det är det! =)

Idag efter jobbet passade jag på att göra det lite påskfint. Bättre sent än aldrig sägs det. ;) Riset som jag o Theo plockade i söndags togs in o pyntades med färgglada fjädrar och plastägg. Fint som snus blev det! I övrigt har jag inte alls mycket påskpynt, men nån kyckling och tupp har jag allt letat fram! =) Passade även på att rasta dammsugaren, var verkligen välbehövligt med tanke på allt grus som dras in.
Imorgon ska det handlas inför påskhelgen och påskägget ska fyllas med godis! =)

Hundarna fick ett varsitt märgben under tiden jag dammsög. För att slippa bråk fick Diablo vara i "hundrummet". Han blir nämligen väldigt vaktig så fort han får något extra smaskigt. Runt den vanliga hundmaten är det inga bekymmer alls, men så fort de får något extra som sagt så blir han på helspänn. Han slutar helt upp med att njuta av det goda vid dessa tillfällen, istället ligger han bara o kollar att ingen ska ta det ifrån honom. Om då Theo råkar visa sig så flyger Diablo på honom på en gång... Stänger man däremot undan Diablo, så att han är ifred, så ligger han mer än gärna o smaskar på benet eller vad det nu kan vara som han fått...

Vet inte riktigt vad man ska göra åt detta? Om man bara ska ignorera honom o hoppas att det ger sig med tiden, eller om man helt enkelt ska säga till honom? (Självklart går vi emellan de gånger han har gett sig på Theo utan anledning...) Vill ju helst slippa stänga undan honom, tycker ju att de ska kunna vistas i samma hus utan kompostgaller när de får ben...

Nää, nu ska jag ta ut hundarna en sista gång sen blir det duschen o sängen för mig!

C ya!

Igår var det då dax för ytterligare en inoff utställning för "lilla" Diablo. Denna gång fick storebror följa med o hålla sällskap i buren. =) Båda hundarna skötte sig utmärkt (som vanligt ;) ). Jag hade även lyckats lura dit Britt-Marie från jobbet. Hon älskar boxer och utställningen anordnades av Boxerklubben i Närke och Värmland, mycket lämpligt tyckte jag. Det var även första gången som B-M såg mina busar IRL och hon blev mäkta imponerad! =)

Många fina hundar deltog, och bedömningen drog ut lite på tiden... Men tillslut så var det då äntligen dax för Diablo att äntra ringen! Han skötte sig utmärkt, men som vanligt så var han ensam i sin klass. =( Domaren verkade dock gilla vad hon såg, men tyckte att han hade lite för lite "substans". Inget HP denna gång, men en 1:a i kvalite iaf!

Kritiken blev som följer;
Maskulin hane. Kraftfullt huvud med bra uttryck. Bra underkäke. Ädel hals. Flat och grund bröstkorg. Bra benstomme. Välvinklad. Perfekt samlade tassar. Välgående och välvisad.

Mest stolt är jag nog faktiskt för välvisad. Det visar ju att jag sköter mitt jobb, och att jag åtminstonde ger sken av att jag vet vad jag håller på med! ;)

Några kort blev det dock inte denna gång... Det var Tom som skulle sköta kameran, men han (miss)lyckades tyvärr med "alla" tre kort han försökte med... Bättre lycka nästa gång!