VITT!!! Äntligen har vädergudarna tagit sitt förnuft till fånga och gett oss snö!! Det var inte en dag för tidigt! Allt blir så mycket mysigare och trevligare på en gång! Hoppas hoppas att detta håller i sig nu, åtminstonde till efter nyår... Vore ju så mysigt med en vit jul för en gångs skull!

Annars då..?
Diablo växer o frodas som vanligt! Nu har han överstigit 16 kilosstrecket och tickar sakta men säkert vidare uppåt. Han har börjat tappa tänder, troligtvis är det inte många kvar att tappa nu..? Vi kämpar på med öronen. Det vänstra är helt ok, men det högra vill inte alls ligga som vi tycker att det ska!

Med Theo är allt som vanligt. Hältan märks av ibland, men inte alls lika ofta som förut. Troligtvis är det vid de tillfällen som vi glömt att stretcha som det märks... I övrigt är han fortfarande lika "dumsnäll" mot Diablo, vilket innebär att Diablo gör precis som han vill! Inte ens när Diablo tränger sig före o käkar upp Theos mat säger han ifrån. Nää, istället tittar Theo på oss o verkar fråga "Valpen äter upp min mat, vad ska jag äta nu då?".

Nää, nu blir det RAW Comedy Club!

Bjuder på en gammal bild på Theo i vinterskrud.