Denna helg har det inte varit många lugna stunder. När jag kom hem från jobbet i fredags så låg Tom helt däckad i sängen. Han var förkyld o självklart döende. ;-)

För att hundarna skulle få sitt så ringde jag svärmor. Vi åkte upp till Skivtjärn o gick den södra rundan på 5 km. Vädret var härligt så det blev en skön tur.

Lördagen hade jag hoppats att det skulle vara dåligt väder, huset behövde verkligen städas!! När jag vaknade sken solen från klarblå himmel, inte kunde jag va inne o städa då..! Messade Annelie o övertalade henne att ta en tur med mig o hundarna. Det blev 5 km på Skutberget, härligt!

På vägen hem passade jag på att lägga ett varsitt viltspår till grabbarna. Diablos blev 550 m med fyra vinklar, Theos blev 200 m med två vinklar.

Nån timme efter jag kommit hem ringer syrran o undrar om jag vill med upp till gården i Molkom för att se hur det ser ut. Sagt o gjort, packar in grabbarna i bilen o sticker iväg.

Det är en riktigt fin gård med en stor inhägnad trädgård o pool. Det finns även en hundgård om man inte vill att hundarna ska ha tillgång till hela trädgården. I ladan finns det en ligghall där det så småningom kommer bli perfekt att ha hästar. :-) Något att se fram emot...

Idag, söndag, hade jag o Jessie bestämt att vi skulle träffas o spåra med hundarna. Grabbarnas spår hade legat i ca 21 timmar. Theo fick börja o han spårade på riktigt bra! Vid spårslutet blev dock både han o jag snopna. Klöven var borta!! Antagligen har räven varit där o snott den... Tur att Theo nöjer sig med godis i spårslutet.

Diablo var inte riktigt på hugget idag. Han snurrade en hel del, inte blev det bättre av att jag glömt läsa på hur jag lagt spåret... Tillslut så hittade vi slutet o som tur var så var klöven kvar! Det var en trött o nöjd Diablo som gick till bilen. :-)
Tack Jessie för en trevlig förmiddag!

Eftermiddagen tillbringade jag på hästryggen. Det var riktigt länge sen jag red Fylkir så det var mysigt att det äntligen blev av. Han var riktigt pigg o tog gärna till galoppen. :-)

Jag skulle egentligen ha varit iväg på zumba ikväll, men jag stannade hemma istället. Det har som sagt gått i ett den här helgen, så jag tyckte jag förtjänade lite hemmatid. Meeen, det blev inte så mycket dötid. Passade på att damma hela huset, så nu är det bara resten kvar. Men det får bli imorn för nu blir det sängen för min del.

Bjuder på en bild på mitt lilla mongo som tycker det är väääldigt tråkigt att vänta på sin tur...


Har precis tittat på filmen "Marley & jag". Det var länge sen jag bölade så till en film...

Filmen får en att tänka på det tråkiga som alla med hund måste genomlida nån gång. Nämligen att ta bort sin älskade vän...

Jag hoppas att det är läääänge kvar tills jag behöver genomlida det igen...