Japp! Då har man vart på Amstaffspecialen för första gången! Denna gång gick den av stapeln i Köping o jag o Tom styrde bilen ditåt tidigt igår morse...

Såå många fina hundar det finns!! Knäppte en del kort, men har inte hunnit/orkat lägga in dom på datorn än så kan inte bjuda på några just nu. Däremot kan jag bjuda på en länk till Amstaffklubbens hemsida. Där kommer det komma upp en film på samtliga hundar som ställdes igår, så för alla nyfikna är det bara att kika! =)

Träffade Anna igår oxå. Eventuellt kommer Theo att få ett "småsyskon" i höst, isf kommer det bli ifrån just Anna o hennes fina Inez & Cash! Inget är helt bestämt ännu, men både jag o Tom är enormt sugna, inte minst när vi fick äran att träffa Cash IRL igår. En RIKTIG läckerbit!! Såå himla maffig!! Me like! =)

På vägen hem igår passade vi på att svänga in i Örebro o hälsa på Helena o Magnus. Vi var ut o käka o tôla en hel del, mysigt!! Inte allt för ofta man träffar Helena tyvärr! Runt nio på kvällen styrde vi bilen hemåt, nöjda med dagen! =)

Om nån timme ska jag iväg till hästarna, syrran o barnen ska eventuellt med. Barnen ska motionera Berta o denna gång ska syrran få motionera Charm själv, utan att jag har "värmt upp" honom åt henne! =)
Hugaligen vad varmt det är!!
Om man ska klara av att vistas ute en längre tid kan man inte vara längre än en armlängdsavstånd från en sjö.
Längtar så till semestern nu så man kan vara uppe i stugan o sola och bada. Theo, den stackarn, lider rätt mycket av värmen. Enda gången han blir lite pigg är när han får bada eller sent på kvällen när det har svalnat av lite... Men man ska inte klaga, det är precis det här vädret jag vill ha när jag får semester (liiite lägre temperatur gör inget). Jobbar en vecka till, sen ska jag bara njuta i fyra veckor! Ska bli så underbart!!!

Imorrn åker vi upp till Hagfors. Några kompisar har hyrt en stuga där i en vecka så vi är uppbjudna för en natt. Sen på lördag ska syster yster ha grillfest eftersom hon fyllde år igår. Ska bli kul!

Nää, nu ska jag gå o pussa lite på Tom sen ska jag nog vara barnvakt.

Smält inte bort i värmen!! =)