I år har jag gjort min egen adventsljusstake, o se så fint det blev! Eftersom jag inte är så värst van vid att pyssla så tog det sin lilla tid. Blod, svett o tårar (nåja, kanske inte tårar direkt...) rann innan jag blev nöjd!

Nu är det dax att ge sig i kast med nästa projekt, betala räkningarna!



 

 

Dessa små tomtenissar träffar man på om man tar en promenad i "våran" skog. Sommar som vinter. Idag passade det alldeles ypperligt eftersom det är 1:a advent idag! =)

 

Jag o Tom tog en tur i skogen med hundarna för att försöka få till ett fint julkort, och jag tror att vi lyckades! =) Väntar med att lägga ut korten här, vill ju att det ska bli en överraskning för dom som kommer få korten i brevlådan... ;) Vi passade även på att plocka lite tallkvistar att ha i en urna i hallen. Eftersom vi inte firar jul hemma så känns det onödigt att dra in en julgran...

 

Jag o svärmor passade även på att ta en tur i Forshaga centrum idag. Julmarknad och skyltsöndag stod på schemat! Jag var på jakt efter en fin julkrans att hänga på dörren, men hittade ingenting! Får se om jag kan vänta till helgen, då det är julmarknad i Mariebergsskogen, eller om jag hittar nån innan...

 

 

 

 

 

Idag fyller mosters goding (en av fyra...) ett år!! Barnkalas stod självklart på schemat för dagen. Jag smet från jobbet redan klockan tre för att hämta Diablo på dagis och åka hemåt. Jag o syster yster hade bestämt att vi skulle samåka, men innan dess var hundarna tvungna att få sitt.

Hinner knappt lämna jobbet förren jag får ett sms från syrran där hon undrar om jag kan ta med hennes barn till kalaset. Syrran var nämligen sjuk! Sagt o gjort, efter hundpromenad var det dax att packa in barnen i bilen o ge sig iväg. Skulle bara tanka först...

Sätter nyckeln i tändningen och ska vrida om, då ringer syster2; "Kan du köpa med tårtbotten? Jag glömde!" Visst, jag passerar ju ändå närköpet, så inga problem! Snabbt stopp, säger till barnen att inte köra iväg med bilen, och in för att köpa tårtbotten. Självklart var det slut!! Jaja, jag provar på macken istället. Skulle ju ändå tanka...

In på macken, men näää, ingen tårtbotten där heller! "Hur många fyller år idag igentligen??", frågar 5-åringen. Kommer överens om att vi gör ett sista försök på ICA, "Där finns det säkert!" (samma 5-åring).

Yes! Tårtbotten inhandlad, NU åker vi på barnkalas!! På väg till syster2 spekulerar 5-åringen på vad som skulle hänt om det inte funnits tårtbotten på ICA... "Då hade vi fått åkt till Amerika!" Smart kille det där... =)

Barnkalaset var trevligt värre, saft o bullar och självklart gräddtårta! Självaste födelsedagsbarnet var lika go´o gla´som vanligt! Fina presenter fick han oxå, av mig o Tom blev det kläder. Det verkade uppskattas.

På vägen hem skulle barnen hjälpa mig att hålla utkik efter älgar. Det gick sådär... Väl hemma var det två små grabbar som fick väckas.


Nu blir det sängen för min del oxå, så ingen behöver väcka mig på jobbet imorn! ;)



Nu äntligen har vi fått sålt kylskåpet! Det har stått ute i garaget ända sen i somras o tagit plats, men nu är det borta! Vi fick vad vi begärde för det oxå, så det känns riktigt bra! =)

Det får bli ett kort o (relativt) ointressant inlägg idag, ska hoppa in i duschen sen blir det sängen för min del...

Natti natt!!