Ja, vad ska man säga..?

Igår gjorde jag ett andra ökl spår med Diablo, med förhoppningen att få ett till 1a pris. Så blev inte fallet...

Jag vet inte vad han pysslade med, men det var inte vad jag ville att han skulle göra i alla fall...

Spåret hade legat i ca 22 timmar, med spöregn under hela liggtiden. Diablo började kanonbra och systematiskt, och domarn sa senare att hon fick rysningar när hon såg honom arbeta på det viset.

Men sen hände något! Han skulle inte följa spåret!!! Istället drog han iväg åt helt fel håll och struntade helt i det "riktiga" spåret, även om han blev påvisad... Så har han ALDRIG gjort förut!

Nu i efterhand misstänker vi att det var vildsvin som han kände vittring av. På ett ställe var det alldeles uppbökat...

Det kändes jäkligt trist att gå miste om ett 1a pris, men det är väl bara att ta nya tag antar jag...

Domarn var såpass snäll att vi fick detta spår som ett "träningsspår". Det innebär att hon inte skriver något protokoll på detta, och därmed blir det inte heller registrerat på SKK.

Nästa tillfälle är inbokat i november, då hoppas vi på bättre förutsättningar och ett 1a pris!


Äntligen har vi varit iväg o beställt en ny soffa! Den vi har nu sjunger verkligen på sista versen...

Soffan vi valde kommer från EM-möbler, modellen hette Nova. Ursnygg! Det blev en mörkgrå tygsoffa med svartbetsade fötter, med en hörndel med öppet avslut och ett "coozycorner". Längtar som attans tills vi får hem den!!

Enligt personalen skulle vi få den innan jul, bara att hålla tummarna för att det stämmer!



Vet inte vad det är med mig detta år?! Tycker jag blir sjuk för minsta lilla... Denna gång har jag återigen dragit på mig en förkylning, så jag sitter här på jobbet o snörvlar...

Just nu har jag fikarast, så ni behöver inte börja gasta om att "Man ska jobba på jobbet!" ;) För kollegernas skull valde jag att stänga in mig på kontoret med en kopp te.

I övrigt rullar allt på som vanligt. Lydnadskursen med Diablo har avslutats, men redan nästa vecka börjar vi på ny kula. Det är ju så jäkla kul! Speciellt när man ser framstegen! Vi har haft ganska stora problem med läggande under gång, men det verkar som om poletten är påväg ner nu! =)

Självklart har vi även hunnit med att spåra tillsammans med Jessie och hennes hundar. Även Ferri har nu provat på ett öppenklass spår, och det fixade hon galant! Så nu håller vi tummarna för att älgjakten tar slut snart så att vi kan få till ett varsitt "tävlingsspår".

Nää, nu ska jag återgå till jobbet. Har fullt i kalendern idag!