Ja, då sitter man här alldeles ensam igen. Tom har börjat jobba natt och börjar kl nio på kvällarna. Piss, om man frågar mig... Men men, man får väl kanske helt enkelt vara glad för att han faktiskt har ett jobb iaf...


Idag hade Värmlands-Dals Terrierklubb Familjedag, och Diablo var anmäld till inoff utställningen. Gulliga Annelie följde med för att hålla oss sällskap! =)

Diablo var först ut i ringen tillsammans med en liten Jack Russel-valp. Han skötte sig bra och stod riktigt fint! =) Men, han föll inte riktigt domarn i smaken verkade det som, så vi åkte ut... Måste säga att det var en rätt märklig utställning. Fick ingen kritik what so ever... Så jag har ingen aning om vad hon tyckte om Diablo... Jaja, dagen var gratis och vi fick faktiskt ett fint pris ändå. =) Ett fint halsband med blingbling på till Diablo, inte fy skam! =)









Nån som vill ha en amstaffvalp?!? Idag är han riktigt billig!!
Han har tuggat sönder Theos koppel, och igår kissade han i sängen!!  Hundskrutt!!
Han har en jäkla tur som är så himla söt! ;)

Har precis varit ute på en långis med Theo, så nu ska jag försöka mig på att rasta dammsugaren oxå!


Cya!


Idag har det vart en sån där härlig fredag! Det har till och med varit kul o jobba! ;) Inte för att jag har presterat så enormt mkt idag, men ändå! ;)

Många härliga pratstunder har det blivit och lååånga fikaraster! Hur är det man brukar säga, när cheferna är borta... ;)

Idag fick vi även det efterlängtade beskedet som vi har gått och bävat över. En av våra kollegor är tjänstledig, och vi vill INTE ha tillbaka denna person! Idag fick vi då tillslut reda på att h*n har lämnat in sin avskedsansökan!! Yieehoo!! Satans vad underbart!!!
Ni tycker kanske att jag är grym nu, men då kan jag tala om att denna person har begått tjänstefel sååå många gånger och kommit undan med det! H*n har även struntat helt i vad vi har kommit överens om inom teamet, och istället kört sitt eget race! Dessutom lämnade h*n efter sig såå många felaktiga grejjer som vi var tvugna att reda ut. Det är rena turen att vi orkade hänga i, och inte gick rätt in i väggen!! Så, jag tycker nog att jag har all rätt i världen och fira att h*n sa upp sig idag!! =)

Tyvärr så var ju lyckan tvungen att rubbas något... Jag fick idag se vad domen blev för den djurägare som jag polisanmälde under min tid i Filipstad. Djurägaren hade struntat i att verka klövarna på sina kor och tjurar under en så pass lång tid att djuren gick på knäna!! Usch! Det gör så ont i mig när jag tänker på det!! Skitstöveln blev FRIAD!!! Just det, friad!! Jag fattar inte alls hur detta har kunnat gå till!! Vi hade bildbevis från slakteriet och en veterinär som vittnade, men nej... Rätten gick på djurägarens historia! Helt jäkla sjukt!!
Hoppas hoppas att länsstyrelsen överklagar beslutet och att skitstöveln döms i en högre instans!



Pilutta dig!

 

 

...nu var det väääldigt länge sen det hände något här...
Har helt enkelt haft fullt upp med annat, o inte alls haft någon blogg lust. Så dä så! ;)

En snabb update om hundarna tänkte jag ge er iaf.

Kurser
Theo är anmäld till blodspårskurs i vår! =) Har ju tränat en del själv, men känner att jag har svårt att komma vidare... Så nu ska det bli ändring på det! Målet är ju så klart att få ett godkänt anlagsprov!

Diablo är anmäld till fortsättningskurs i lydnad i vår. Ska bli himla kul o komma igång igen, har inte blivit så mkt träning nu när det har varit så jäkla kallt!

Utställning
Diablo är anmäld till Värmlands-Dals Terrierklubbs Familjedag. En inoff för endast medlemmar som går av stapeln den 28 februari. Några fler utställningar har vi inte anmält till än så länge, men vi har några på lut. ;)

Dagis
Båda hundarna har börjat på dagis eftersom Tom har fått tillbaka sitt jobb! =) Tyvärr är det inte samma dagis som Theo gick på tidigare, utan istället går de på Solatassens hunddagis. Personalen är bra, o hundarna trivs! Det är huvudsaken... =)


Några bilder bjuder jag på! =)


Diablo 5 månader


Diablo 6 månader


Theo 6 ½ år


Diablo och Draco


Theo och Draco


Undrar vem som är "kamphund" egentligen??? ;)


Nu ska jag iväg o träna!!

Cya!!