Börja prenumerera på min blogg vetja! Underlättar en hel del!

Klicka bara på ikonen för blogloving här bredvid och följ instruktionerna! =)



<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1423878/oldbeforeidie?claim=9vm6esxbmd5">Följ min blogg med bloglovin</a>
Ja, då har vi lämnat 2009 och äntrat 2010, ska bli spännande att se vad detta år har att erbjuda!

Början av det nya året skulle kunna vart bättre måste jag säga... Fredagen fick jag en släng av magkattarren, jäklans vad ont det gjorde! Lördagen började inte mycket bättre den då jag såklart hade åkt på urinvägsinfektion efter nyårsaftons bravader ute i kylan... Så idag var jag hemma från jobbet för att besöka vårdcentralen och få mig en kur med penicilin. Så nu ska man väl få bukt på skiten hoppas jag!

Slutet på 2009 var dock desto bättre!
Julen firades tillsammans med (halva) familjen hemma i Filipstad. Dessvärre blev det ett STORT missförstånd vilket gjorde att en av mina systrar valde att inte komma... Kändes ändå skönt att veta att det inte var något otalt mellan oss två. Love ya sis!

Juldagen for vi tillbaka till Forshaga. Jag skulle ut o svänga mina lurviga tillsammans med underbara vänner! Provade på det nya stället i stan, Tempel. Blev tyvärr inte så imponerad... Gick ju viljse hela tiden i alla dessa gångar... Men kul hade vi o dansa det gjorde vi!!  =)

Nyårsafton var vi bjudna på bröllop, och vilket bröllop sen!! Brudparet var sååå vackra tillsammans, ja varför sig oxå såklart! ;) Det var Toms kusin Madde som gifte sig med sin kära Christian. Bröllopsakten ägde rum i Grava kyrka och festen fortsatte sen i PRO-gården på Sundsta. Hela bröllopet var väl genomtänkt och det bjöds på många härliga skratt! All lycka till er två!!

Ja, det var slutet på mitt 2009 och början på 2010. Hoppas att fortsättningen på 2010 blir bättre än början...

Imorn ska jag föresten på 40-årskalas! En arbetskompis till mig ska ha stort kalas! Ska bli riktigt kul! Synd bara att jag äter penicilin...får ta det lugnt med drickat då...

Nää, nu blir det RAW Comedy Club för min del, sen ska jag sussa. Tillbaka till jobbet imorn efter nästan två veckors ledighet... =(