När man är ägare till hundar av rasen American Staffordshire Terrier (amstaff) så får man, tyvärr, vara beredd på att folk kommer titta snett på en när man möter dem o kanske även byter sida. Man får också vara beredd på att "försvara" sin ras och sitt rasval för ett flertal personer.
Vad man däremot inte ska behöva ta, är rent jäkla skitsnack!!

I området där vi bor finns det en hel del hundar och hundfolk. Bara på våran gata finns det hund/ar i sex av husen. Flertalet av grannarna kommer vi väldigt bra överens med o stannar o pratar med när vi ser dem. Flertalet tycker även väldigt bra om våra hundar.

Det finns dock en granne som sticker ut...

Hon har själv hundar, som hon dessvärre (i mina ögon) missköter.
Denna granne driver nu nån form av hetsjakt på oss o våra hundar på Facebook. Hon skriver typ att vi inte har koll på våra hundar, att de är livsfarliga kamphundar som vill äta upp hennes katter, att de hatar andra hundar osv osv.

Känns oerhört trist att detta kablas ut "till hela världen" när det är rent jäkla skitsnack!! Hon lyckas dessvärre även med att få med sig andra på tåget. De har jag tyvärr ingen aning om vilka de är än så länge, men det borde man kunna ta reda på på ett eller annat sätt...

Jag tycker även att det är jävligt fegt att inte kunna komma direkt till oss med dessa åsikter. Om inte annat så iaf för att ge oss en chans att bemöta "kritiken"...

Nää, nu säger jag o mina livsfarliga kamphundar gonatt!!


Ikväll är jag o Diablo ensamma hemma. Tom o Theo är uppe i stugan o fixar i ordning inför vintern. Passade på att ta en härlig kvällspromenad med Diablo. Vi var ute i nästan två timmar så vi kom upp i nästan en mils promenad. Hann även med en hel del bus o träning, så jag tror Diablo är nöjd nu.

Under promenaden mötte vi ett antal hundar o Diablo skötte sig jättebra! :-) Det var mest småhundar som vi stötte på o det verkar som om Diablo har mycket lättare att nonchalera dom. All träning o slit går iaf åt rätt håll, känns jäkligt bra! :-)

Imorrn är det dax för amstaff-träff igen. Denna gång ska vi va i Kristinehamn. Tror att vi blir ett ganska stort gäng, roligt! Diablos halvbrorsan kommer oxå. Ska bli riktigt kul o träffa honom, har bara sett honom på utställning förut.