Tokhund!

0kommentarer


Helgen har varit alldeles underbar! Strålande väder o mysig tid med familjen!

Lördagen spenderade vi i Molkom tillsammans med ma&pa. Tom hjälpte pappa att klippa gräset, jag o mamma mådde mest gött! ;-)

Vi hann även med ett par dopp i poolen, till och med Diablo badade. Han hoppade från kanten som om han aldrig gjort annat. Däremot hade han problem med att ta sig upp, så då fick vi hjälpa honom. Theo vågade inte hoppa i utan han stod mest o skällde på kanten...

Idag har vi mest varit hemma o grejat med rabatten på framsidan. Nu är det inte mycket kvar innan den är färdig, bara "stenfyllningen" som saknas.

Jag o Diablo har även passat på att ta en tur in till Forshaga. Under turen hann vi med både bad, lydnadsträning o balansträning, och såklart hundmöten! Diablo skötte sig utmärkt hela tiden! :-)

Vid ett tillfälle kunde jag inte göra annat än att skratta åt honom. Vi gick förbi några killar som Diablo tyckte var väldigt intressanta. Så intressanta att istället för att titta vart han gick, så tittade han på killarna. Detta resulterade i att han gick rätt in i en lyktstolpe!! Haha!! Han såg rätt snopen ut då måste jag säga! :-)

Kommentera

Publiceras ej