Tillökning...

2kommentarer

...med en helt underbar liten amstaff kille! Imorgon blir han 11 veckor och har då bott här i lite mer än två veckor. Denna underbara varelse kommer från Hillnez kennel och heter Hillnez IC Chief Black Bear, men innan man har hunnit ropa hela namnet skulle han vara long gone! Därför fick det bli Diablo! =) Och en liten Diablo är precis vad han är! Biter o sliter i allt han kommer åt, inte minst i stackars Theo! Fast jag tror nog att Theo är glad för sin nya "lillebror". De leker o myser om vart annat! =)

Igår tog vi en sväng i "stora" Forshaga centrum. Båda hundarna skötte sig utmärkt, om man bortser från att Theo hoppade ur bilen innan han hade fått varesig koppel på eller varsegod-kommando... Diablo verkade ta det mesta med ro, tror han känner sig trygg när han har "storbror" med som bodyguard! ;) När vi spatserat omkring i en halvtimme ungefär åkte vi hem till Toms pappa och fick oss en efterlängtad fika. Även här skötte sig dogsen bra. Riktigt stolt matte! =)

Theo fick sen vara kvar där en stund, då de ville ta en promenad med honom. Vi andra åkte hem och Diablo fick sitt första bad! Han var långt ifrån överlycklig, men han stod ut! Så nu luktar han riktigt gott igen! =)

Under veckan som var anmälde jag Diablo till valpkurs som skulle börja i slutet av oktober. Det ser vi verkligen fram emot. Hoppas bara att Tom också kan följa med på kursen, tror att han skulle tycka det var kul faktiskt! Sen skulle han förhoppningsvis förstå att jag faktiskt inte har hittat på allt om hundar och hundträning. Är nog lättare att ta in om det kommer från en instruktör! ;) Vi funderar även på att anmäla Diablo till en inoff utställning i november. Valparna måste ha fyllt 4 månader dagen innan utställningen, och som tur är är det precis det Diablo gör! =)

Smakar på blommorna
Smakar på blommorna...



Dragkamp med "storebror"

2 kommentarer

Jenny

19 Oct 2009 10:53

Vilken liten goding! Ja, storebror Theo också förståss.



Tack för din kommentar i min blogg, alltid så kul att följa länken tillbaka & hitta en ny blogg!



Trevlig vecka önskar Jenny & mopsen Molly

sandra och attila

31 Oct 2009 21:35

vilken going..tillskottet....gillar svarta amstaffar :D //sandra och attila

Kommentera

Publiceras ej